Ads Area

ÜLKER ÇİKOLATALI SEVER BAŞKA NE SEVER KAMPANYASI

Ülker Çikolatalı Gofret Sever Başka Ne Sever çekiliş kampanyası, Yıldız Holding A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. 

Kampanya, Türkiye genelinde baskanesever.com web sitesi aracılığıyla düzenlenmekte olup Kampanyaya baskanesever.com web ve mobil sitesi üzerinden herkes ücretsiz olarak katılabilir. 

Kampanyada kullanıcılar, Ülker Çikolatalı Gofret severlerin de sevdiği düşünülen durumların yer aldığı kartlardan; sevdiklerini sağa, sevmediklerini sola kaydırırarak oylama yapar. 20 kart oylama işleminden sonra kullanıcılara kendi sevdiği durumu yazma ve fotoğrafını seçerek kartını oluşturma imkanı verilir. 

Kullanıcı kartta kullanmak istediği görseli Google Görseller üzerinden, uygulama içindeki hazır görsellerden seçebilir ya da istediği görseli yükleyebilir. İçerik ve görseller moderasyondan geçtikten sonra uygulama içerikleri arasında yer alır. Sağa-sola kaydırarak oylama yapılan kartların bazıları, oylamadan sonra kullanıcının karşısına içerikle ilgili bir hediye çıkarır. 

Hediye için çekilişe katılmak isteyen kullanıcılar formu doldurarak çekilişe katılır. Kampanya, 04.03.2014 tarihinde başlayacak ve 08.04.2015 tarihine kadar devam edecektir. 

Kampanya sonunda gerekli koşulları yerine getiren ve çekilişle seçilen 300 kişi; Philips AJ3400 Alarm Saatli Radyo, Philips SBT30 Bluetooth Hoparlör, Philips SHL3060 Başbantlı Hoparlör, Power Bank Taşınabilir Şarj Cihazı, Selfie Çubuğu, Sinema Bileti hediyelerinden ve toplamda 200 adet Ülker Çikolatalı Gofret ürün paketlerinden birini kazanır. 

Yıldız Holding A.Ş. kullanıcıların gönderdiği içerik ve fotoğrafları yüklememe, yükledikten sonra silme haklarını saklı tutar. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. 

Katılımda, kazanan kullanıcıların gönderdiği adres bilgileri esas alınır. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak göndermesi zorunludur. Kampanya çekilişi haftalık yapılacaktır. Her hafta Çarşamba günü kampanya kazananları Ülker Çikolatalı Gofret Facebook sayfasından ve www.baskanesever.com web sitesinden duyurulur. 

Kazanan yarışmacıların hediyeleri, Yıldız Holding A.Ş. tarafından katılımcıların kampanyaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış, hatalı veya yetersiz/eksik adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Yıldız Holding A.Ş.’ye iade işlemi yapılır. 

Ödülleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC kimlik numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı istenilebilir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.


Ads Area