Ads Area

MEDİAMARKT ‘TA 50 TL İNDİRİM FIRSATI

Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne giriş yapın, size özel tanımlanan kampanya kodu ile mediamarkt.com.tr ‘den yapacağınız alışverişlerde 50 TL anında indirim kazanın. 

20 – 31 Mart 2015 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne TC Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yapan ya da Kredi Kartı bilgileri ile Kart İşlemlerim menüsünden giriş yapan müşteriler mediamarkt.com.tr‘den yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL anında indirim kazanacak. 

Kampanya Koşulları 20 – 31 Mart 2015 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne TC Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yaparak ya da Kredi Kartı bilgileri ile Kart İşlemlerim’den giriş yaparak kampanyaya dahil olan müşterilerimiz; mediamarkt.com.tr ’den yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL anında indirimi çekilişsiz kurasız kazanacaklardır. 

İndirim kodları 20 Mart 2015 tarihinde internet şubesinde yer alan “Kampanyalar” bölümüne yüklenecektir ve 31 Mart 2015’e kadar yüklü kalacaktır. Müşteriler kampanya kodlarını 31 Mart 2015 tarihine kadar kullanabilecektir. 

 İndirim kodu kişiye özel olup, kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir. Siparişler için mediamarkt.com.tr web sitesinde yer alan "Teslimat Şartları" geçerlidir. Yapı Kredi ve Media Markt kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Siparişin iptal edilmesi durumunda indirim kodu iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilmeyecektir.


Ads Area