Ads Area

DAYANIKLILIK ODAKLI SAMSUNG XCOVER 3 RESMİYET KAZANDI

Samsung'un Galaxy ailesinden bağımsız olarak uzun yıllardır yatırım yapmaya devam ettiği orta seviyeye yönelik dayanıklılık odaklı Xcover akıllı telefon serisi bugün yeni bir üyeye daha kavuştu. 

 Samsung Xcover 3 hem sivil hem de askeri standartları bünyesinde toplayarak su geçirmez Galaxy telefonlarından da ayrı bir yerde duruyor. Cihazın 30 metreye kadar su altında çalışabilmesini ifade eden IP67 sertifikası yanında, 1.2 metreden düşmelere dayanıklılığı ifade eden MIL-STD 810G askeri sertifikaya da sahip. 

Modelde 4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekran yer alırken, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gerekli gücü sağlıyor. Sistem 1.5GB RAM ile desteklenirken, 8GB artırılabilir hafıza mevcut. 

Arka kısımda 5MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 2MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran model 2200mAh bataryaya sahip. Android 4.4 işletim sistemi üzerinde TouchWIZ arayüzü çalışırken, Knox güvenlik platformu da önyüklü olarak geliyor. Modelde 4G LTE desteği de unutulmamış. Modelin fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.donanımhaber

Ads Area