Ads Area

CHEP DAHA GÜVENLİ VE SAĞLIKLI BİR İŞ YAŞAMI İÇİN GÜVENLİK HAFTASI DÜZENLİYOR

Dünyanın lider palet tedarikçisi ve palet havuzlama sistemlerinin öncüsü CHEP, 2-7 Mart tarihleri arasında iştiraki olduğu Brambles Grubu’nun hayata geçirdiği Küresel Güvenlik Haftası’nı kutluyor. 

CHEP Türkiye ofisinde gerçekleştirilen kutlamanın amacı, iş güvenliği hakkında farkındalık yaratmak ve tüm bağlı kuruluşlar arasında sağlam bir güvenlik kültürü oluşturmak. 

Dünya çapından en iyi uygulamaların ve en etkili güvenlik hedeflerinin beş gün boyunca CHEP Türkiye çalışanlarıyla paylaşılacağı Güvenlik Haftası, iş yerinde sağlıklı ve güvenli yaşam kampanyalarının yanı sıra, simülasyonlar, doktor muayeneleri, tiyatro oyunları, spor etkinlikleri ve sembolik hediyeler ile desteklenecek. 

Trafikte güvenlik için tiyatro ve simülasyon Trafikte güvenli sürüş hakkında farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesindeki tiyatro grubu tarafından sahnelenecek “Bekleyenin Var” oyunu, 6 Mart’ta saat 14’te Beykoz Kültür Merkezi’nde CHEP çalışanlarının ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü memurlarından oluşan tiyatro ekibinin sahneye koyduğu oyun, her yıl binlerce can kaybına sebep olan trafik kazalarına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Trafikte güvenlik kampanyası kapsamında planlanan bir diğer etkinlik ise, emniyet kemeri simülasyonu. 

Güvenlik eğitimi uzmanlarının katılımıyla 6 Mart Cuma günü saat 10’dan itibaren gün boyunca Beykoz Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte, hem CHEP çalışanları hem de etkinliğe katılan vatandaşlar emniyet kemeri simülatörünü kullanma şansına sahip olacak. Simülatör, araç içinde gerçekleşen gerçek bir kazadaki takla atma etkisini tüm gerçekliğiyle yansıtabildiği için, trafikte emniyet kemeri kullanımının önemini bir kez daha vurgulayacak. 

Güvenli Yaşam Kulübü’nden spor ve sağlıklı yaşam CHEP Türkiye çalışanları tarafından oluşturulan Güvenli Yaşam Klübü, Güvenlik Haftası boyunca evde, ofiste ve iş yaşamında sağlıklı yaşama dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler, seminerler ve farkındalık kampanyaları düzenliyor. 

 Kavacık’taki Bfit eğitmenleri tarafından bir hafta boyunca CHEP çalışanlarına verilecek Yoga ve Zumba dersleri, hafif gıdalardan ve meyvelerden oluşan bir “sağlıklı beslenme sepeti” ve beslenme koçu danışmanlığında yeme alışkanlıklarının gözden geçirileceği sağlıklı beslenme semineri, Güvenlik Haftası’nın ön plana çıkan diğer faaliyetleri arasında yer alıyor. “Daha fazla su iç” ve “Asansörü kullanma” gibi kampanyalar ise, tüm CHEP Türkiye çalışanlarının göz muayenesiyle destekleniyor. 

Sıcak sıvılar için dökülmeye karşı korumalı Güvenlik Haftası logolu termoslar da, CHEP Türkiye çalışanlarına yönelik planlanan ufak hediyelikler arasında.

Ads Area