Ads Area

VODAFONE SPOTİFY İLE 30 BİN ŞARKI CEPTE

Vodafone Türkiye, online müzik platformu Spotify’la iş birliği yaptığını açıkladı. Bu iş birliği sonucunda Spotify Premium üyeliği, Vodafone tarifelerinin içerisinde sunulacak. 

Spotify, 30 milyondan fazla şarkıya sahip arşiviyle dünyanın en büyük müzik kütüphanelerinden birine sahip. İş birliği kapsamındaki avantajlı tekliflerden ilk olarak Vodafone Türkiye’nin genç aboneleri faydalanacak. 
9.90 TL değerindeki Spotify Premium üyeliği, Vodafone FreeZone Esnek Tarife içinde avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Vodafone FreeZone’lu gençler 500 dakika, 5.000 SMS ve 2.5 GB internet bulunan Vodafone Faturasız FreeZone Esnek Tarife’yi, Spotify Premium Üyelik’le birlikte ayda sadece 29.90 TL’ye alabilecekler. 

‘Sektör dijitalleşti’ Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, müzik endüstrisinin de dijitalleştiğini belirterek, “Bugün müzik gelirlerinin yüzde 39’luk kısmını dijital formatlar oluşturuyor. 

Kesintisiz online müzik platformlarının aldığı pay da her geçen gün artıyor. Biz de dünyanın önde gelen online müzik platformu Spotify ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile abonelerimize Spotify Premium üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunacağız” dedi. 

 Beş ülkede, işbirliği Spotify Avrupa Genel Müdürü Jonathan Forster ise, Vodafone’la beş ülkede daha işbirliklerinin bulunduğunu anımsatarak, “Bu iş birliğimizi Türkiye’ye taşımak bizim için heyecan verici. Bu anlaşma, Spotify’ın ‘müzikle dünyayı birbirine bağlama’ hedefine bizi bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.Milliyet


Tags

Ads Area