Ads Area

HSBC ADVANCE YENİ MÜŞTERİLERE SAMSUNG GALAXY TABLET HEDİYE

HSBC Advance müşterisi olmak için vadesiz hesaptan biri otomatik fatura talimatı olmak üzere en az üç düzenli ödeme talimatı verilmeli ve bu talimatların aylık toplam en az 500 TL olarak ödenmesi gereklidir. 

Tablet hediyesi ve diğer tüm Advance avantajları talimatların toplam en az 500 TL tutarında ödenmesi durumunda bir sonraki aydan itibaren geçerlidir. Döviz transferlerinde,muhabir banka ücreti müşteri hesabına yansıtılır. 

Tablet modeli Samsung Galaxy TAB 3 T110 ; 16 Aralık 2014 -31 Ocak 2015 arasında ilk kez bankamız müşterisi olup Advance olanlara verilir. Tablet için en az altı ay ödeme taahhüdü aranır. HSBC  kredi değerlendirme ve ön onaylı kredi limiti tanımlamama hakkı saklıdır. 
Her ayın ilk 7 günü Kredili Mevduat Hesabınızdan yaptığınız, 5.000TLʼye kadar olan yeni kullanımlarınızdan, ayın ilk 7 günü için faiz alınmaz. Faiz iadesi için kredi taksidinin gününde, tam ödenmesi gerekmektedir. Modern Hesap’ta bakiyenizin 2.000 ile 100.000TL arasındaki kısmı için faiz kazanırsınız. 

2.000TL’ye kadar olan kısmı vadesiz hesabınızda kalır ve faiz uygulanmaz. Kampanyalar, Advance müşteriler için, Advance Kredi Kartı ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. İnternetten Advantage üye işyerlerinde yapılan tek çekim işlemlerin %10’u iade edilecektir. 

İndirim 10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Her bir müşteri için iade tutarı işlemin yapıldığı ay için 10 TL ile sınırlıdır. 6 taksit kampanyası, tek çekim işlemler için geçerlidir. Kuyum/ telekom/yemek/ gıda/ benzin harcamaları kampanya kapsamı dışındadır. 

Müşteri taksitlendirmek istediği her işlem için ayrı talep iletmelidir. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Ads Area