Ads Area

Logitech, oyunculara yönelik G serisine üç yeni ürün piyasaya sundu

Logitech, oyuncuları sevindirmek için yeni ürünlerle geliyor. G serisinde oyun tutkunlarına yönelik olarak tasarlanan üç yeni üründen bir tanesi klavye, bir tanesi fare ve sonuncusu ise kulaklık. Görünüşe göre Logitech, oyun severlere güzel sürprizler hazırlamış; ama bu sürprizlerden en acısı ise ürünlerin fiyatları olacak. Çünkü, yeni ürünlerin hepsi, türlerinin en gelişmiş örneklerini temsil ediyor.

G19 - Klavye

Logitech'in G19'u, G15'ten sonra renkli bir ekran ve daha fazla uzay aracına benzer bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Üzerindeki renkli ekrana tav olmayacak kullanıcı yoktur herhalde. Tabii her ne kadar bu klavyeler için yazılım eklentileri sunulsa ve oyundaki bilgileri buradan görmeniz sağlansa da, ciddi bir oyuncu olarak gözünüzü ekrandan ayırdığınız anda kaybetmeye başlayacağınızı bilirsiniz. Programlanabilir tuşlar mı dediniz? Evet, bolca var.

Bu klavyenin üzerinde, içinden yüksek gerilim hattı geçercesine size hizmet eden iki tane USB yuvasını da unutmayın deriz. Bu şekilde şarj edilecek aygıtları bile bu klavyeye bağlayabilirsiniz.

G9x Laser - Fare

Oyun tutkunlarının bir numaralı cinayet aleti olan fare ise, G9'un vücudunda bir miktar modifikasyonla birlikte tekrar tanımlanıyor: G9x Laser. G9'dan farklı olarak bu fare 5000 DPI'a kadar çıkabiliyor. Bunun haricinde değiştirilebilir üst kapak ve ağırlıklar konusunda bir değişim yok. Biçim ise, tıpkısının aynısı.

G35 - Mikrofonlu Kulaklık Seti

Üçüncü ürün ise, USB üzerinden bağlanan ve kendi üzerinde bir ses yongası barındıran mikrofonlu kulaklık seti G35. G35 ile, tek bir USB yuvanızı ayırarak çok net ses almanız ve aynı şekilde sesinizi, yerleşik mikrofonla karşıya iletmeniz mümkün oluyor. Editörümüz Ruşen'in yorumuna göre "Robocop başlığı"na benzeyen bu kulaklıkta, yan taraftaki denetim tuşlarının bu çağrışımı yaptığını düşünüyoruz. Vallahi de zengin gösteriyor. shifdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area